Handelsbetingelser

LÆS VENLIGST DISSE VILKÅR OG BETINGELSER (BETINGELSER) GRUNDIGT, DA DE INDEHOLDER VIGTIG INFORMATION OM DINE RETTIGHEDER OG PLIGTER, SAMT BEGRÆNSNINGER OG UNDTAGELSER, FOR DIG. VED AT TILGÅ ELLER BRUGE VORES HJEMMESIDE ELLER VED KØB ELLER ANDET MATERIALE ADVERTISERET IGENNEM OS. VED BRUG AF VORES HJEMMESIDE ACCEPTERER DU DISSE VILKÅR OG BETINGELSER.

 

POLITIKKER, VILKÅR OG BETINGELSER

 

Ved at tilgå eller bruge vores hjemmeside www.ojeblikoptik.dk og andre hjemmesider, vi ejer eller driver fra tid til anden (samlet vores hjemmeside), anerkender du, at du har læst, forstået og accepteret at være bundet af disse vilkår og betingelser ( Vilkår og betingelser) og vores hjemmeside brugs- købspolitik (Politikker). Vi forbeholder os retten til at tilføje, slette, redigere eller på anden måde ændre noget af eller alle vores vilkår og betingelser og politikker til enhver tid uden yderligere varsel, efter eget skøn. Det er dit ansvar at tjekke vores hjemmeside fra tid til anden for gældende vilkår, betingelser og politikker. Hvis du ikke accepterer disse eller eventuelle fremtidige vilkår, betingelser eller politikker, er brugen af vores hjemmeside unødvendig.

SIDENS INDHOLD

 

Du anerkender, at vores hjemmeside indeholder oplysninger, data, software, fotografier, skrifttyper, tekst, grafik, lyd, billeder og andet materiale (samlet indhold), der tilhører Øjeblik optik eller anden tredjepart, og at en sådan indhold er eller kan være beskyttet af international ophavsret, varemærkelov og andre immaterielle love. Du må ikke bruge, gengive, distribuere, ændre, fjerne, slette, øge, tilføje, offentliggøre, overføre, deltage i overførslen eller salg af, skabe afledende værker herfra, eller på nogen måde udnytte nogen af ​​Indholdet, helt eller delvist, uden forudgående skriftlig tilladelse fra ejeren herom. Men du har vores tilladelse til ordinær brug, elektronisk kopiere og udskrive kopier af indhold, der er ejet af os udelukkende til personlige, ikke-kommercielle formål.

ØJEBLIK OPTIK COPYRIGHT OG IMMATERIELLE RETTIGHEDER

 

Øjeblik optik navnet, logo, billeder, grafik, samt vores hjemmeside er beskyttet af copyright. Dette indhold må ikke bruges uden vores forudgående skriftlige samtykke.

TREDJEPARTS COPYRIGHT OG IMMATERIELLE RETTIGHEDER

 

Vores hjemmeside kan indeholde indhold og anden intellektuel ejendomsret ejet af tredjemand eller beskyttet af copyright, varemærker og andre immaterialrettigheder af tredjeparter (tredjemands ejendom). Vi kan ikke gøres ansvarlige for tredjeparts forretningspraksis, og vi gør ingen erklæringer eller giver garantier om ethvert tredjemands ejendom. Tilgængeligheden af et link eller henvisning til en tredjepart vil på ingen måde udgøre en godkendelse af os af en sådan tredjepart eller af en sådan tredjepart af os.
Vi fraskriver os ethvert ejerinteresse i tredjemands ejendom, medmindre andet er angivet skriftligt.

FEJL OG MANGLER

 

Vores mål er at angive nøjagtig og up-to-date information på vores hjemmeside. Dog kan vores hjemmeside indeholde typografiske fejl, unøjagtigheder, fejl eller udeladelser, og måske ikke fuldstændige eller aktuelle oplysninger. Vi forbeholder os ret til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder, mangler eller udeladelser, herunder efter at en ordre er blevet forelagt, og til at ændre eller opdatere information til enhver tid uden forudgående varsel. Vi kan ikke gøres ansvarlige over for dig for eventuelle fejl, unøjagtigheder, fejl eller udeladelser på vores hjemmeside.

ANSVARSFRASKRIVELSE

 

Medmindre andet er udtrykkeligt angivet i vores garanti politik, fralægger vi os alle garantier af nogen art, hverken udtrykkeligt eller stiltiende herunder, men ikke begrænset til de underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål og ikke-krænkende i henhold til vores hjemmeside, produkter og anden service, vi sælger. Du forstår og accepterer, at din brug af vores hjemmeside er på eget ansvar, og at vores hjemmeside er til rådighed på foreliggende grundlag.

FORTRYDELSESRET

 

Ved fortrydelse af købet, har du returret af det handlede beløb. I tilfælde af en værdiforringelse, risikerer du at blive fratrukket i købesummen. Hvis du bruger din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, vi modtager meddelelse om din beslutning om returret. Vi vil foretage en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel anvendt ved den oprindelige transaktion. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen.

LOVVALG OG VÆRNETING

 

Din anvendelse af Øjeblik optik, ethvert køb du foretager på eller via vores side er underlagt dansk lov og bliver vurderet som at have været foretaget i Danmark. Du accepterer, lige som vi accepterer, at være underlagt de danske domstoles ikke-eksklusive værneting. Disse betingelser har ingen indflydelse på dine lovbefalede rettigheder.

VIRKSOMHEDENS INFORMATION

 

ØJEBLIK OPTIK - VALBY
VALBY LANGGADE 64
2500 VALBY
DANMARK
CVR NR. : 31946581
 

ØJEBLIK OPTIK - AMAGER
AMAGERBROGADE 122
2300 KØBENHAVN
DANMARK
CVR NR. : 31946581