Om os

 

Velkommen til Øjeblik Optik. Hos os finder du kvalitetsbriller til små priser. 

”Vi vil kun acceptere en høj kvalitet af glas og brillestel. Der behøver ikke at stå et bestemt mærkenavn, på indpakningen for at kvaliteten er god

Det er vigtigt for os, at vores kunder får et godt produkt, som er til at betale.”

Danmark er det land i Europa som har de højeste priser og avancer på briller. Sammenlignet med vores nabolande koster kvalitetsbriller meget mere, hvilket er urimeligt, når man tænker på at forringet syn sker for mange af os.


Det vil ØJEBLIK OPTIK gerne gøre noget ved.

 

Øjeblik Optik fører et stort sortiment på ca. 2000 briller med både mærkevarer og "no-name" stel. Vores udvalg bestående udelukkende af kvalitetsbriller. Vores briller købes igennem mange forskellige kanaler. Vi både importer og parallel importer stel fra europæiske og oversøiske forhandlere. Vi køber selvfølgelig også briller gennem de ”normale” forhandlere, hvor vi især har fokus på danske og nordiske stel.

Hvis du af forskellige årsager ikke kan finde det rigtige stel i en af vores to butikker, så er du velkommer til at genbruge dit nuværende stel eller komme med et nyt. Dette er en service som ikke koster ekstra, men gør at du få vores super gode glas i præcist det stel du ønsker.

 

At briller ikke som tidligere kun er et synshjælpemiddel, men nu er et mode tilbehør/accessories. Den udvikling har vi erkendt. Vores brede prisvenlige sortiment gør det derfor muligt for vores kunder at have flere par briller. Vi har brillen som kan understrege/ fremhæve eller ændre din type. Skal det være business stil, afslappet, elegant eller noget helt andet. Mange bærer i dag også briller som et dekorativt klædningsstykke uden styrke.

 

ØJEBLIK OPTIK holder aldrig udsalg.

Vi har de samme faste lave priser året rundt. Du skal ikke vente på alverdens rabat ordninger såsom: Fødselsdages rabat, stel for én krone eller alders rabat. Derfor, når du har behov for nye briller er vi klar til at hjælpe og vejlede.

De smagfulde omgivelser og indbydende atmosfære skaber ideelle rammer for køb af briller fra diverse europæiske, amerikanske og danske brillehuse.

 

 

Vores vision

Innovativt, personligt og billigt - dette har været vores mantra siden 2009.

Vi synes ikke et par briller bør koste en formue. Vores unikke prisstruktur og gennemsigte priser starter allerede fra det indledende design til den færdige model. Hele udviklingen er i vores hænder - uden mellemled. Vi bærer selv briller, så derfor har de præcis den kvalitet, som vi selv ønsker. Disse fordel giver vi videre til vores kunder. Så du kan tillade sig mere end blot en brille men f. eks. også solbrille i førsteklasses kvalitet. Hvad vores konkurrenter kalder premium brille glas er hos os standart. Alle vores brilleglas er super antirefleksbehandling og hærdet. Et par briller er et fashion statement, som understreger din individuelle stil hver dag. Vores store udvalg sammensættes løbende, med udveksling af ideer med vores samarbejdspartnere og med inspiration fra messer i Europa og fjernøsten. Her finder nye materialer, produktionsprocesser og meget mere. De nyeste trends bringer vi herefter til vores butikker i Valby og Lyngby. Kom ned til en af vores forretninger og bliv (i ro og fred) inspireret blandt de bedste brands.

 

 

 

 

Fokus på service.

Trænger dine briller til en kærlig hånd?

Tilbyder vi følgende service gratis:

  • Tilretning

  • Nye næsepuder

  • Nye skruer

  • Vedligeholdelses tip

  • Og meget mere

Kom ind i butikken og lad os se om vi kan forlænge din brilles levetid.